Обичаме лятото, обичаме топлината, обичаме да се разхвърляме и да

...
Обичаме лятото, обичаме топлината, обичаме да се разхвърляме и да
Коментари Харесай

Само на моряците не им пука за пигментните петна!

Обичаме лятото, обичаме топлината, обичаме да се разхвърляме и да вървим леко или полуоблечени... единствено какво не харесваме? Пигментните петна по кожата на лицето! Онези дребни, противни точки, които са надалеч от сантименталната визия на лунички и по-скоро ни приближават по тип до петнистите хиени. Онези издайнически знаци, че кожата ни не е готова за слънцето и че е по-нежна, в сравнение с сме предполагали, очаквали (и може би – искали).



Освен в случай че не сте моряци, кръстосващи Световния океан, на които последната им грижа е дали имат пигментни петна по кожата на лицето, във всички останали случаи би трябвало да вземете ограничения слънцето да не нанася вреди.

Говорили сме доста по тематиката за това по какъв начин да предпазваме сензитивната кожа на лицето от парещите и нездравословни слънчеви лъчи, и това, към което всички се сплотяваме, е че наложително би трябвало да използваме слънцезащитен фактор SPF 50+.

 слънцезащита eucerin

Това е нещо като закон, като Библия на всяка модерна жена, която желае по едно и също време да се радва на лятото, само че и да се защищава от вредите, провокирани от слънцето.

Понеже ние също не живеем по мачтите на презокеанските лайнери и тематиката за пигментните петна ни тревожи и интересува живо, от скоро сме насочили непоколебим, само че любопитен взор към слънцезащитния флуид на Eucerin Pigment Control SPF 50+.

По формулировка и изложение той е слънцезащитен артикул с доста висока отбрана за всички видове кожа, който защищава от хиперпигментация, причинявана от слънцето. Работи дейно за понижаване на тъмните петна и предотвратява повторната им поява.

Advanced Spectral Technology на Eucerin обезпечава висока UVA/UVB отбрана, както и отбрана от високоенергийна забележима светлина (HEVIS), която, дружно с UV светлината, предизвиква в допълнение увреждане и натоварване на кожата, защото подтиква свръхпроизводството на меланин.

 слънцезащита eucerin

Нещо повече – продуктът поддържа личните механизми за възобновяване на ДНК на кожата.

Eucerin Pigment Control SPF 50+ e артикул, който може да сложите в чантата си и да ползвате през целия ден. Подходящ е за всички видове кожа, а съставът му комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри за доста висока отбрана от UV. Те са комбинирани с Ликохалкон А, който пък обезврежда свободните радикали, породени от UV и HEVIS светлината.

Кремът има в състава си и глициритинова киселина, която подкрепя естествените механизми на кожата за възобновяване на ДНК. Формулата е обогатена с Thiamidol, ефикасна и патентована съставна част, която работи върху главната причина за поява на хиперпигментации.

 лято тяло плаж Thinkstock

Той очевидно понижава тъмните петна с течение на времето и при постоянна приложимост предотвратява повторната им поява.

За да е още по-хубаво всичко, Eucerin слънцезащитен флуид Pigment Control SPF 50+ има приятна лека текстура, която попива бързо и има добра търпимост, потвърдена в клинични и дерматологични изследвания, даже при сензитивна кожа.

Така че, градски моряци, преди да излезете на вахта – помислете за тази си единствена и неповторима кожа на лицето, и ѝ дайте отбраната, от която има потребност. А по-късно – попътен вятър по улици, паркове и градини!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР