Подобрява се състоянието на тримата пострадали при катастрофата на бул.

...
Подобрява се състоянието на тримата пострадали при катастрофата на бул.
Коментари Харесай

Подобрява се състоянието на тримата пострадали след бруталната катастрофа на бул. “Руски“

Подобрява се положението на тримата потърпевши при злополуката на бул. " Руски ", научи   TrafficNews . Към момента двамата младежи и пожарникарят, взел участие в избавителната акция, са още в болничното заведение и се възвръщат.  Те бяха в доста тежко положение и с заплаха за живота. Лекарите дни наред се бориха за тях в лечебното заведение.
Прочетете още
Бруталната злополука стана към 3:00 часа преди седмица. Тогава 21- годишният Кристиан Екмекчиян, профуча с близо 200 км/час по бул. " Руски " и се заби с джипа си " Рейндж Роувър " в разграничителната линия, отсече три остарели дървета и почина на място. Заедно с него гибелта си откри и 22-годишната Теодора Николова, а приятелите им Иван П. и Николета У. бяха откарано в болница доста в тежко положение.

Косвена жертва от злополуката стана и  пожарникарят Димитър Галчев, който бе ранен от падащо дърво по време на избавителната интервенция. Той беше с голям брой фрактури, строшен нос и провали по белия дроб.

В брифинг от КАТ- Пловдив оповестиха, че Екмекчиян, който е дееспособен лидер, има регистрирани 16 нарушавания.  Служителите на " Пътна полиция " са му съставили 5 акта и 11 фиша. 4 от актовете са за непоставен колан, а петият е за породено ПТП поради неспазване на отдалеченост. Само един от фишовете е за превишена скорост, заяви началникът на " Пътна полиция " в Пловдив Красимир Нешев. Той съобщи, че на база на записаните нарушавания младият лидер не може да бъде подложен в графата " рисков ", защото нарушаванията му фактически са много, само че не са тежки. 

С лед осъществена експертиза стана ясно, че лидерът не е  шофирал под въздействието на алкохол. Към момента се чака публична информация за това дали Кристиян е карал под въздействието на наркотични субстанции. Трябва да бъде осъществена и експертиза, която да покаже точната скорост, с която е карал Екмекчиян.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР