Обичам София, това е моят град, вярвам, че има много

...
Обичам София, това е моят град, вярвам, че има много
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Не е в интерес на обществото да се делят решенията на десни и леви

Обичам София, това е моят град, имам вяра, че има доста повече капацитет, желая да бъде град за образец, сподели пред Българска национална телевизия Васил Терзиев, претендентът за кмет на София на ПП-ДБ и " Спаси София ".

По време на формалното показване на кандидатурата си, Терзиев съобщи два от основните цели, които си е сложил - вложение в учебните заведения и битката с казуса с детските градини.

" Другите две тематики, които ще бъдат развити, са за транспарантно и почтено ръководство, ангажиращо жителите, и предоставяне на повече благоприятни условия на районните кметове да имат средствата за облагородяване на кварталите ", добави Терзиев.

Той увери, че до края на юли ще се показват всички планове, по които той и екипът му са работили. Терзиев също по този начин заяви, че ще се бори в интерес на най-хубавия интерес на софиянци.

" Важно е да мислим не толкоз какви са проблемите, а по-скоро по какъв начин да ги решим, върху какво да се концентрираме “, сподели той.

Относно коментара на Йорданка Фандъкова за кандидатирането му, Терзиев съобщи, че не е в полза на обществото да се разделят решенията на десни и леви.

" За мен са значими политиките, които основават най-хубав резултат за софиянци. Не ги разделям на десни или леви ", сподели той.

Главната цел, която Терзиев си е сложил, е победа на октомврийските избори.

" Да успеем да осъществяваме оптимално добре нашите цели - да спечелим безапелационно изборите, да покажем нов модел на подготовка и един нов модел на ръководство, непосредствен на жителите ", добави той.

Кандидатът за кмет на София също по този начин съобщи, че акцията му ще е финансирана основно от дарения, за бистрота.

" Няма да има безусловно никакви изненади. Всичко ще се стремим да бъде транспарантно - от акцията, до проектите, до ръководството ", сподели Терзиев.

Добави, че обединяването на хора с разнообразни възгледи е добра позната материя за него, с която се е сблъсквал и в корпоративния свят.

" Дори да нямаме болшинство в общинския съвет, ще търсим разговор с всички. Моето схващане е, че задачата на всички 61 индивида в общински съвет е да пазят интереса на софиянци. Това ще бъде общият приоритет ", изясни той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР