Обичам да предизвиквам себе си и съм много луда глава

...
Обичам да предизвиквам себе си и съм много луда глава
Коментари Харесай

Димитър Куков от Игри на волята: Боец съм в живота, хейтърите ми действат мотивиращо

Обичам да провокирам себе си и съм доста луда глава от дребен. На всеки предлагам да бъде по-смел в опитите и по-често да се провокира. Това сподели Димитър Куков от " Игри на волята “ за утринния блок " Добро утро, България “ на  Радио " Фокус “ .

" Смятам, че тази искреност може да носи както плюсове, по този начин и минуси, несъмнено. Но мисля, че са повече позитивите. Определено считам, че би трябвало да бъдем откровени един с различен. Така можеш да получиш най-ясна преценка за индивида насреща, да дадеш най-искрено мнение и да получиш противоположна връзка.  Можеш да съобразяваш обстановките, би трябвало да бъдем тактични и възпитани. Аз съм си леко цапнат в устата и общо взето когато има напрежение не си държа езика зад зъбите и считам, че това позитив “, изясни той.

" Занимавам се с импорт на интериорни растения, като залагам повече на по-тропически растения, които по-трудно се намират на територията на България. Използвам ги като съществена част от интериора на съответни здания, пространства, частни жилища. Отключиха ми се тези неща с растенията по време на COVID-19, защото в моята специалност пийпъл  мениджмънт след COVID-19 имаше съществени земетресения и доста естествено се получиха нещата при мен – от занимание да мисля в посока бизнес нещата, свързани с растенията и по-скоро декорацията “, описа Куков.

Той посочи, че има интерес, само че е доста мъчно. По думите му е мъчно генерално мъчно в България да се прави бизнес, само че счита, че има ниша.

" Постоянно срещам усмихнати хора. Спират ме по улиците, което е доста прелестно. Нон стоп хубави мнения. Разбира се, има и злобари, дано да хейтят. Няма нищо неприятно. Хейтърите ми работят мотивиращо, дори ме забавляват ужасно доста. Не им обръщам кой знае какво внимание, не считам и, че е редно “, уточни Куков.

" Боец съм, несъмнено. Ежедневно повеждам всевъзможни битки, дали ще бъдат персонални битки, дали ще са в работата или обществена среда. Смятам, че би трябвало да бъдем доста борбени и не би трябвало да се предаваме. Всеки би трябвало да си гони задачите и фантазиите. Това е нещо доста изграждащо. Не е редно да търсим единствено удобната зона “, посочи той.

Според него този сезон на " Игри на волята “ е доста мощен, всички участници са доста добре готови. Той сподели още, че има доста любимци, а измежду тях са Алекса, Гого и Фифо. Куков посочи, че не харесва играта на Генчо и дребния Георги, само че за сметка на това в борбите демонстрира забележителни качества. Той показа, че нищо чудно и жена да отиде на край.

Габриела ГАНЕВА
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР