Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато

...
Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато
Коментари Харесай

Борисов в атака, каза кога ще се пенсионира

Обещал съм и ще си държа на обещанието - когато построим " Хемус ", ще се пенсионирам! Но като виждам, 100 години ще изкарам! А в този момент би трябвало да победим Политическа партия на изборите с огромна разлика. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с гласоподаватели в Силистра.

" Всички са ни благи, само че българите са ни най-мили. Трябва да ги победим! Да ги победим с огромна разлика. Още няколко месеца страната е в безпорядък и съсипия. Аз самият през вчерашния ден бях учуден какъв брой ги е боязън от нас. За страдание, нищо не се надгради над нас, нито автомагистрала " Хемус ", нито тази към Русе. Най-голямата горделивост на Еконт-а и Кирил Петков беше да кажат, че стопират пътя към Русе. Всичко завърши и парите похарчиха ", уточни водачът на ГЕРБ, съобщи " Епицентър ".

" Всеки ден на бензиностанцията и на магазина го виждате това, което би трябвало да ви кажа, само че въпреки всичко имате опция да сравнявате какво може да се случи. 2020 година токът при възрастния Борисов - 75,63 лева При младия Петков - 846,59 лева. Ние можем да върнем цената, най-малко с 50-60% да не кажа и повече, тъй като въглищата са наши, енергетиците, електропреносната система, АЕЦ " Козлодуй ", който сега ви дава тока на 45 лева, а виждате какво става поради медиаторите - близки на няколко индивида ", сподели още Борисов
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР