Обектът е дълъг малко над шест километра и започва от

...
Обектът е дълъг малко над шест километра и започва от
Коментари Харесай

Петя Аврамова: Работата по големите инфраструктурни обекти не спира

Обектът е дълъг малко над шест километра и стартира от този пътен възел при Лозен на Автомагистрала ''Тракия'', след който следват още три пътни възела – при с. Герман, при Самоковско шосе и пътния възел при ''Младост'', с което се затваря напълно Околовръстният път на София. Това съобщи пред публицисти министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова  Петя Аврамова Петя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 година Била е депутат от 42-то Народно, която дружно със столичния кмет Йорданка Фандъкова инспектираха разширението на Софийския околовръстен път в сектора от пътен възел "Цариградско шосе “ до пътен възел "Младост ", съобщи кореспондент на Novini.bg

По думите на министър Аврамова пътят ще се състои от три платна за придвижване в една посока, както и от местни платна. Обектът ще разполага с няколко пешеходни надлеза и няколко моста.

По време на брифигна стана ясно още, че ремонтните действия би трябвало да приключат следващата година, а цената на целия обект възлиза на 142 млн. лв. с Данък добавена стойност.

,,Въпреки рецесията, в която се намираме, се поставят старания, с цел да може всички огромни инфраструктурни обекти в България да се осъществят. Работата по издаване на разрешителни за градеж на процедура не е серпантина и всички институции са мобилизирани максимално'', изясни министър Аврамова и даде за образец продължаващите работни действия по автомагистралите ''Хемус'', ''Струма'', ''Европа'' и Софийския околовръстен път.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР