, обединяваща водещите молове в страната, настоява те да отворят

...
, обединяваща водещите молове в страната, настоява те да отворят
Коментари Харесай

От бранша: Час по-скоро да се отворят моловете!

, сплотяваща водещите молове в страната, упорства те да отворят час по-скоро. През последните предизвикателни 12 месеца за цялата страна, огромните търговски обекти поставиха нужните ежедневни грижи в отговор на всички наставления на институциите, с цел да подсигуряват сигурността на своите клиенти и чиновници.
в България обезпечават десетки хиляди работни места и преставляват платформа за развиване и вложения на стотици бизнеси. Ето за какво, продължителното затваряне се отразява пагубно на ритейл бизнеса, чиито вложения способстват доста за благосъстоянието на стопанската система.
„ Към днешна дата от Българската асоциация на ритейл центровете означаваме, че всичко, което беше поискано от страна на здравните управляващи и е комуникирано като условия за обществена отдалеченост и ограничение на заболеваемостта, е изпълнено. Всеки един затворен ден идва с цена, която не всеки може да заплати. Ние също имаме право да работим при равни условия с другите бизнеси. Да продължим да бъдем затворени към този момент не може да бъде алтернатива за нас. При нас сигурността е преди всичко. За нас е не по-малко значимо да запазим здравето на всички наши клиенти, чиновници и сътрудници, “ – сподели Манол Гойгаджиев, Председател на Българската асоциация на ритейл центровете.
До момента няма научни доказателства и проучвания, които откриват, че в огромните шопинг центрове предаването на болестта е по-голямо, в сравнение с във всяко друго място за извършване на покупки, което не е затворено със заповед и в сегашния миг.
 Фитнесите упорстват да отворят на 31 януари Фитнесите упорстват да отворят на 31 януари
Фитнесите упорстват да отворят от 31 януари, с цел да могат чиновниците там да получат своите заплати. Никой в тази сфера не е получил обе...
Следва да се означи, че равнищата на заболеваемост са идентични с тези в прилежащите страни. Въпреки това в района наложените ограничаващи ограничения не включват затваряне на комерсиалните центрове.
Големите търговски обекти оперират според всички разпореждания и рекомендации на здравните управляващи, за попречване на разпространяването на вируса. Следват се всички нужни ограничения за сигурност, основани на най-хубавите международни практики, както и прецизните правила за стерилизация и обезпечаване отлична циркулация на въздуха в общите пространства.
Организираният и прецизно спазван режим на работа на комерсиалните центрове, поставящ като приоритет противоепидемичните ограничения, ще разреши на клиентите да пазарят умерено и комфортно - без скупчвания и със строгконтрол на потока от хора. Охраната на всеки търговски център следи ежеминутно за спазването на реда и въведените ограничавания за сигурност на всички гости – преимущество и старания, които не трябва да бъде подценявани.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР