Обединеният транспортен бранш ще проведе ефективни протестни действия във вторник

...
Обединеният транспортен бранш ще проведе ефективни протестни действия във вторник
Коментари Харесай

Превозвачите отново се вдигат на протест във вторник

Обединеният транспортен отрасъл ще организира ефикасни протестни дейности във вторник в цялата страната

Това оповестиха от Съюза на интернационалните превозвачи, съобщи Българска телеграфна агенция. Браншът ще изрази своето неодобрение от неналичието на държавни ограничения за преодоляване на икономическата рецесия в София, Пловдив, Бургас, Русе, Видин, Благоевград, Кулата, Калотина и Свиленград.

Във Варна, Смолян, Стара Загора, Плевен, Чирпан и други градове представители на транспортния бизнес също са се самоорганизирали. Те не са членове на формалните неправителствени транспортни организации. Информация и отговорност за техните дейности носят самите компании по места.

В 8:00 часа транспортните средства ще се съберат на входа на София при Автомагистрала "Тракия " и малко преди обяд съответните претенции на протестиращите ще бъдат показани пред Министерския съвет.

В Пловдив представители на транспортния отрасъл ще проведат ефикасни протестни дейности по Асеновградско шосе, Карловско шосе и Голямо Конарско шосе. В останалите градове, мирните митинги ще се проведат в централната градска част.

От сектора прецизират, че придвижването няма да бъде спирано, само че ще бъде затруднено. Оттам припомнят, че недоволството им не е политическо, а икономическо и обществено. От цената на превоза зависи цената на всяка стока и услуга, която всеки българин заплаща, допълват още от Съюза на интернационалните превозвачи.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР