Обединение в дясно трябва да има, но не трябва да

...
Обединение в дясно трябва да има, но не трябва да
Коментари Харесай

Божидар Лукарски: Трябва да има обединение в дясно, но да не е прибързано

„ Обединение в дясно би трябвало да има, само че не би трябвало да се прави на бързо и на парче, както направихме през 2013 година с Реформаторския блок “, съобщи в Русе ръководителят на Съюз на демократичните сили Божидар Лукарски, който е в града за среща на локалните структури от Северен централен регион и управлението на партията.


Той сподели още, че преди близо месец е отправена покана за диалози към ДСБ, които виждат най-близо до себе си в десния патриотично-консервативенсектор, само че към този момент отговор не са получили. В същото време с удивление следил опити за обединяване сред ДСБ, „ ДЕОС “, „ Да, България ”, Зелените и Български земеделски народен съюз.
Божидар Лукарски, ръководител на НИС на Съюз на демократичните сили: Това за нас е леко притеснително. Лично мен ме учудва, познавайки възгледите на огромна част, в действителност на главната част на поддръжниците на ДСБ, които постоянно са се легитимирали политически като хора, които поддържат християндемократически, десни, консервативни полезности, едно такова обединяване, което е много друго, в бранша демократично, ляво, нито ляво, нито дясно, малко наподобява на, нали, всички против нещо, малко като Отечествен фронт от 44 година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР