Обединени спортни клубове ЦСКА наградиха най-добрите си състезатели за 2017-та

...
Обединени спортни клубове ЦСКА наградиха най-добрите си състезатели за 2017-та
Коментари Харесай

ОСК ЦСКА раздаде годишните си награди


Обединени спортни клубове ЦСКА наградиха най-хубавите си състезатели за 2017-та година на атрактивна гала във Военния клуб в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Събитието бе почетено от редица известни спортисти и персони, измежду които боксьорът Кубрат Пулев, легендата в битката Боян Радев, треньор номер 1 на България за 20-ти век Димитър Пенев, изпълнителният шеф на ЦСКА-София Пламен Марков, именитите ни волейболисти от предишното Димитър Каров и Димитър Златанов, треньорът на волейболния ЦСКА Сашо Попов, както и писателят Владимир Зарев.

"За огромните спортисти се знае, че имат огромни мозъци и огромни сърца, вижте Стоичков, вижте Бербатов, вижте Кубрат Пулев. Всички те са червени, излезли са от ЦСКА. Това е 15-та година, в която съблюдаваме традицията да се събираме всички спортове и да честваме. Мотото на аления клуб е "Българският спорт и българската просвета - лице на България". Радвам се, че и младите ще имат опция да се допрян до легендите в спорта и да схванат, че ЦСКА е една история, славна за България. ЦСКА е един клуб, който не знае второ място и не знае предаване", обърна се към присъстващите ръководителят на Общо събрание на колегиите ЦСКА Георги Калчев.

На церемонията бяха отличени доста от младите спортисти, които се състезават в ЦСКА, измежду които самбистите Любослав Григоров и Йоана Манова, шахматистката Калина Гледачева, боксьорът Коста Симеонов, джудистът Румен Караджов и други. Почетни награди имаше за именития разпределител на ЦСКА и националния тим Димитър Каров, както и за Мария Минева.

В Обединени спортни клубове ЦСКА все още се развиват 21 спорта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР