Обърнете внимание на знаците на съдбата – те ще ви

...
Обърнете внимание на знаците на съдбата – те ще ви
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 4 до 10 февруари

Обърнете внимание на знаците на ориста – те ще ви насочат в вярната посока.

Таро карта на седмицата от 4 до 10 февруари – Кралицата Пентакли



 

Всяка карта от таро колодата носи със себе си неповторимо обръщение и предсказание за бъдещето. За идната седмица, нашата карта е " Кралицата Пентакли ". Тази карта е обвързвана със непоклатимост, благоденствие и веществен триумф. За мнозина от зодиакалните знаци, това може да значи идна финансова непоклатимост и професионални достижения.

В персонален проект, " Кралицата Пентакли " ни предизвиква да се фокусираме върху нашите цели и да работим интензивно за тяхното реализиране. Това е моментът да се ангажираме с практични действия, които ще ни оказват помощ да изградим здрави основи за бъдещето си. Възможно е да се появят благоприятни условия за нови инициативи или за разширение на нашите благоприятни условия за приход.

Отношенията също са в центъра на вниманието този път. " Кралицата Пентакли " предизвиква даването на поддръжка и непоклатимост в нашите междуличностни връзки. Това е интервал, когато можем да се насладим на мира и сигурност в сантименталните си връзки или в фамилната среда.

В резюме, идната седмица ще бъде време за одобряване на нашите полезности, работа за реализиране на задачите си и основаване на постоянни основи за бъдещето си. Нека бъдем отворени към опциите, които предстоят, и да се ангажираме със дилемите си с убеденост и решителност.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР