Объркана е формулата. С 15 лева на човек не може

...
Объркана е формулата. С 15 лева на човек не може
Коментари Харесай

Веселин Налбантов за новите 15 млн. лева за бежанците: Объркана е формулата, с 15 лева не може да се хранят хората

" Объркана е формулата. С 15 лв. на човек не може да се хранят тези хора (бел.ред: украинските бежанци). Правилната формула беше 40 лева за храна. Но допускам, че хората няма да се сърдят, тъй като въпреки всичко е неволя. По-добре това, в сравнение с нищо ".Това сподели в предаването " Добър ден, България " на Радио " Фокус " Веселин Налбантов, заместник-председател на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, във връзка гласуваните нови 15 млн. лв. за хотелиерите, настанили украински бежанци.

" Малко е късно, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Първите пари си ги получихме. Второто плащане е добре пристигнало за тези сътрудници, които имаха компликации поради това, че закъсняват тези пари. Кризите не престават, допускам, че ще има още някаква бежанска рецесия от някъде. Добре е страна да не бави тези неща, тъй като за нея тези пари са малко, само че за хората са значително значими ", добави Налбантов.

Той даде образец с бежанската политика на турския президент Ердоган, който настанява 50 000 бежанци в Анталия и постоянно се изплащат там обезщетенията, няма съмнения във финансовата помощ. Там не се бавят. Това е използвано и за нашата страна, защото повечето пари се дават от Европейския съюз. Не би трябвало да се дават пари единствено за оръжие, а и да филантропична помощ.

" В очите на украинците виждам огромна признателност. Имаше спекулации, че имало фалшификации, това изрично не е правилно. Едно нещо, в случай че го вършим, би трябвало да го вършим като хората ", добави още заместник-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР