О, да! Няма нищо по-болезнено от това да разбереш, че

...
О, да! Няма нищо по-болезнено от това да разбереш, че
Коментари Харесай

Изневярата е за слабите, силните казват, че вече не те обичат и си тръгват – Тиша Кембъл

О, да! Няма нищо по-болезнено от това да схванеш, че индивидът към който си хранел необикновено огромни очаквания ти е изневерил. Че този, който си обичал с цялото си сърце е предпочел различен пред теб. Но това не е най-страшното. Най-страшното е, че го е направил зад тила ти. Че не е имал смелостта да изрече в очите ти истината. Да ти каже, че към този момент не изпитва нищо към теб. Той е предпочел да покаже неналичието на усеща към теб по различен, доста по-болезнен метод. Подла постъпка, която няма опрощение. А прошката не участва в менюто. Струва прекомерно скъпо и е невероятно да я платиш.

Всъщност има доста типове невярност и всяка една носи болежка, отчаяние, яд. Независимо по какъв метод ще изневериш, в мига, в който го направиш, ти предаваш освен колегата си, само че и себе си. Предаваш полезностите си и морала, който в миналото имаше. Някога преди тя да се появи в живота ви. Изневярата.

Има ли нещо по-страшно на света от физическата невярност? От това да легнеш в непознатите чаршафи и да хвърлиш годежната халка? Да изключиш телефона си и да кажеш на твоят сътрудник, че имаш значим, наложителен ангажимент? Сексуалната невярност боли. Но същински мъчителната невярност е тогава, когато се намесват възприятията, страстите, пристрастеността. Тогава е невероятно да се елементарни. Невъзможно е да опазиш връзката си. А любовта умира. Убита е. От индивида, на който имаше най-голяма религия.

Представяме ти типовете невярност, само че не ти пожелаваме да се срещнеш с нито един от тях.

Емоционална невярност

Емоционалната невярност е да чувстваш прочувствена обвързаност към различен човек, не към твоя сътрудник. Възможно е да изпиташ това възприятие без да си имал в миналото физически контакт със съответния човек или да сте били интимни. Общувате на надълбоко, интимно равнище и връзката сред вас е доста мощна и същинска. От друга страна тази прочувствена връзка, която имате с различен човек, пречи на връзката ти с твоя сътрудник.

Твоята половинка би трябвало да бъде първият човек за който се сещаш, когато заран отвориш очи. Да искаш първо на него да споделиш по какъв начин е минал денят ти, кои са твоите страхове, фантазии. Когато си се случи нещо хубаво или неприятно, той да е първият на който да искаш да споделиш. Но в случай че някой различен измества неговата роля, това значи, че сред двама ви липсва прочувствена връзка. И постоянно, когато тя няма място в връзките ви, връзката се разпада.

Кибер невярност

Може би доста от вас за първи път ще се срещнат с този тип невярност. Но кибер аферата е един от най-сериозните модерни проблеми, пред които са изправени всички двойки.

Кибер аферата значи да изневериш онлайн на твоята половинка. Тоест множеството време да прекарваш в обществените мрежи и да споделяш с човек, който не си виждал в никакъв случай онлайн и нямате действителен физически контакт. Всичко се случва в онлайн пространството, само че това надалеч не е за подценяване, в противен случай. Кибер изневярата е модерна зараза, която всеобщо унищожава любовта и връзките на хората по целия свят.

С кибер аферата ти забравяш, че имаш действителен сътрудник, който е до теб непрекъснато и го пренебрегваш, поради различен, който стои оттатък дребния екран на телефона и в никакъв случай не си имал физически контакт с него, даже и здрависване.

Много чудноват вид невярност, който от ден на ден нашумява. За страдание обществените мрежи са повече нездравословни, в сравнение с потребни.

Физическа невярност

Типът невярност, който най-лесно може да се дефинира е физическата невярност. Тя настава по доста аргументи. Поради липса на добра връзка сред сътрудниците, липса на пристрастеност, досада в връзките и така нататък Физическата невярност е реалност тогава, когато ти си съкровен с различен човек, не с твоя сътрудник. Не става въпрос единствено за половия контакт сред теб и непознатия мъж или жена, даже едно допиране също може да се счита за невярност. Пиянските целувки и всякаква друга форма на фамилиарност са тип физическа спекулация.

За дамите прочувствената невярност е доста по-болезнена от физическата, за разлика от мъжете, които претърпяват по-трудно физическата спекулация. Мисълта, че тяхната жена е била в непознато легло и докосвана от различен мъж ги кара да страдат доста. При тях освен възприятията са наранени при невярност, само че и тяхното его и горделивост. Нито един мъж не желае да знае, че неговото момиче е било в ръцете на някой различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР