Ню Йорк вече е в краката на адреналинката Ени от

...
Ню Йорк вече е в краката на адреналинката Ени от
Коментари Харесай

Адреналинката Ени вампиряса

Ню Йорк към този момент е в краката на адреналинката Ени от " Господари на ефира ", научи HotArena.

Звездата на Евгения Радилова изгря в първия сезон на шоуто, след което тя го напусна, с цел да опита шанса си в Съединени американски щати. Решението й към този момент дава своите плодове. През последните два месеца българката жъне нечуван триумф оттатък океана. Само преди седмица Ени е оповестена за нова кралица на маскирането, известно още като новата мода косплей, написа " България Днес ". Попада в светлината на прожекторите и във фокуса на американските медии с превъплъщението си в анимационната героиня Вампирела. На фотосите Ени е в нищожно алено боди, демонстрирайки горещо тяло и разтрисащ съблазън. Тя е обляна в кръв и лежи във вана, като с изключение на предизвикателна е и много злокобна.

Провокативната фотосесия като Вампирела е допълнена от цяла публикация за екстравагантната специалност на българската актриса и е поместена в нюйоркско издание.

Манията на Евгения по косплея е от няколко години. Запалва се по играта с костюми още когато манията, идваща от Япония, занапред навлиза в Съединени американски щати. Ени влиза в разнообразни облици на измислени герои и показва хореографии и подиуми, с които взе участие по фестивали и кабарета. За малко се утвърждава като едно от най-търсените имена в Ню Йорк, а неотдавна е и с купата „ Кралица “.

Малко преди да влезе в облика на Вампирела, Ени бележи и различен сериозен триумф. През март печели премия като режисьор за видеоклип на влиятелен фестивал. " Истински парадайс " се подрежда на трето място на самостоятелния кино фестивал в Лос Анджелис. Радилова стои зад фотосите, подбора на участниците, облеклата и хореографията в клипа.

Ени е в Съединени американски щати над 10 години, където работи като актриса. Отскоро протяга ръка към продуцирането и режисурата. Държи известен бар-галерия в Ню Йорк взаимно със брачна половинка си Деран. Преди време красивата и пластична българка се оказа измежду достойните кандидатки за партньорки на Джеймс Бонд. Според изданието " Експрес " младата актриса има самоувереността на момиче на Агент 007. Оценката пристигнала поради ролята й в хитовата кримка „ Закон и ред “. Сценарият вкарва нашенката в кожата на пакистанката София, която под прикритието на продажница възнамерява атентат в Манхатън. " Експрес " в детайли разказва житието на Радилова - от кое място идва, по кое време се мести в Щатите и какви други пристрастености има с изключение на киното. Най-голямо внимание обаче отделя на облика на героинята й. За да бъде по-достоверна, Ени общувала с пакистанци в Ню Йорк, които доста й помогнали за по-автентичния акцент.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР