Ню Йорк Никс и Индиана ще играят на полуфинал в

...
Ню Йорк Никс и Индиана ще играят на полуфинал в
Коментари Харесай

Ню Йорк Никс и Индиана си осигуриха полуфинал в Източната конференция в НБА

Ню Йорк Никс и Индиана ще играят на полуфинал в Източната конференция в НБА.

Вторият в постоянния сезон Ню Йорк Никс отстрани Филаделфия след трагичен триумф при визитата си в мач №6 от серията със 118:115. Гостите пропиляха преднина от 22 точки в хода на срещата, само че измъкнаха успеха в края, с цел да се класират за полуфиналите след 4-2 триумфа.

Над всички за Никс бе Джейлън Брънсън с 41 точки и 12 асистенции. За домакините мощен мач изигра Джоуел Ембийд с 39 точки и 13 битки.

На полуфиналите Ню Йорк Никс ще се изправи против състава на Индиана, който в профил Милуоки с 120:98 вкъщи и също с общ резултат 4-2 продължава напред.

Ти Джей Макколинс приключи с 20 точки и 9 асистенции за спечелилите. За противника в игра се завърна Деймиън Лилард с 28 точки, само че още веднъж отборът по този начин и не съумя да компенсира отсъствието поради травма на Янис Антетокумбо.

Нервите на Патрик Бевърли не устояха и в края на мача той хвърли топка по почитател на Индиана, седящ наоколо до пейката.

След тези срещи остава единствено едно свободно място за полуфиналите на Изток, като водачът Бостън чака спечелилия от серията сред Кливланд и Орландо, където „ кавалерите “ водят с 3-2.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР