НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота каза, че

...
НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота каза, че
Коментари Харесай

Съдия не позволява на адвокатите на Тръмп да спорят относно иска на журналиста за изнасилване на предстоящия процес за клевета

НЮ ЙОРК (AP) — Съдия късно в събота сподели, че юристите на някогашния президент Доналд Тръмп не могат да показват правни причини пред журито, оценяващо компенсациите в правосъден развой за клюка по заключението на жури предходната година, че той не е изнасилил журналистка в средата на 90-те години.

Съединени американски щати. Окръжният арбитър Люис А. Каплан взе решението в заповед преди процеса на 16 януари за установяване на обезщетение за клюка против Тръмп, откакто журито заключи, че Тръмп е малтретирал полово колумнистката Е. Джийн Карол, само че не откри задоволително доказателства, с цел да заключи, че е изнасилил нея.

Тръмп, говорейки в Айова в събота като водещ републикански претендент за президент преди първичните избори на 15 януари, разкритикува съдията като „ коренен демократ “ и се подигра на Е. Джийн Карол, че не е крещяла, когато тя беше нападната. „ Всичко беше измислено “, сподели той.

80-годишната Карол завоюва премия от 5 милиона $ предишния май от жури, което заключи, че Тръмп я е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР