НЮ ЙОРК (AP) — Наредено от полицията да напуснат мястото

...
НЮ ЙОРК (AP) — Наредено от полицията да напуснат мястото
Коментари Харесай

Студентите-журналисти са подложени на изпитание и понякога са изправени пред опасност при отразяването на протести в кампуса

НЮ ЙОРК (AP) — Наредено от полицията да изоставен мястото на митинг в кампуса на UCLA след експлоадирането на принуждение, Катрин Хамилтън и трима сътрудници от Daily Bruin ненадейно се оказаха заобиколени от стачкуващи, които ги биеха, ритаха и напръскаха с токсичен химикал.

В американските кампуси, обхванати от яд тази пролет, студентите публицисти са в центъра на всичко от време на време неловко. Те са потопени в историята по способи, по които публицистите от огромни медийни организации постоянно не могат да бъдат. И те са изправени пред двойни провокации – като членове на медиите и студенти в институциите, които отразяват.

В цялата страна от Калифорнийския университет, Лос Анджелис късно във вторник, ръководена от студенти радиостанция, излъчваща онлайн като полиция разчистиха постройка, завладяна от протестиращи в кампуса на Колумбийския университет, до момента в който други студенти публицисти бяха затворени в общежития и застрашени с арести.

Нападателите на Хамилтън носеха маски. Но тя ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР