Нямаше ясна комуникационна стратегия от началото на пандемията, а страхът

...
Нямаше ясна комуникационна стратегия от началото на пандемията, а страхът
Коментари Харесай

Здравният министър към протестиращите: Нямаше ясна комуникационна стратегия, а страхът раздели хората

Нямаше ясна информационна тактика от началото на пандемията, а страхът раздели хората, сподели министърът на опазването на здравето по време на среща с част от протестиращите против зеления документ.

Против наложителната имунизация съм, срещу съм и този документ да се назовава документ за имунизация, защото той дава три благоприятни условия за избор, акцентира министър Сербезова. По думите ѝ е рисково да се мисли, че имунизацията защищава на 100 % и поради това да не се съблюдават противопидемичните ограничения.

Нямаме зависимости, сподели още тя в отговор на въпрос от протестиращите дали има зависимости от лобита - политически, фармацевтични или непознати държавни управления. Докато съм министър, няма да позволи зависимости на министерството, добави още министър Сербезова. В отговор на въпрос по кое време ще свърши пандемията министър Сербезова цитира експертни отзиви, съгласно които това ще бъде последната вълна.

Цончо Ганев от партия "Възраждане " прикани министър Сербезова да сътвори работна група от разнообразни специалисти, която да излезе със мнение къде и по какъв начин оказва помощ зеленият документ на обществото ни. По думите му сега няма разговор, а по медиите математици изясняват медицински проблеми.

Плановите интервенции в този момент се спрени, с цел да се освободят кревати, изясни министър Сербезова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР