Нямаше никакъв смисъл парламентът да заседава до шест часа сутринта

...
Нямаше никакъв смисъл парламентът да заседава до шест часа сутринта
Коментари Харесай

Нямаше никакъв смисъл парламентът да заседава до шест часа сутринта

Нямаше никакъв смисъл Народното събрание да заседава до шест часа сутринта по бюджета, тъй като бюджетът беше решен авансово, написа във  Фейсбук водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов. Припомняме, че съвещанието на Народното събрание продължи над 20 часа, около 5:40 ч. тази сутрин депутатите гласоподаваха на второ четене бюджета за 2023 година

„ Бойко Борисов сподели: “Каквото желае Асен Василев ”, Асен Василев изиска, Движение за права и свободи го поддържа за затегач и към този момент има бюджет “, разяснява Трифонов.

Той отбелязва, че откакто този бюджет към този момент е реалност, доста му се желае страната ни да няма финансови проблеми, тъй като жителите на България не заслужават неприятен бюджет, неконтролируема инфлация, нови заеми, задлъжнялост и изобщо каквито и да е финансови проблеми. По думите му жителите на България сигурно заслужават да живеят в една богата европейска страна. „ Но дали ще бъде по този начин, не знам. Хората, които ръководят сега, са лъжци. А когато човек е измамник, той не лъже единствено за едно нещо, той лъже по принцип. Такава му е природата “, счита Трифонов.

Припомняме, че съвещанието на Народното събрание продължи над 20 часа, към 5:40 ч. тази заран депутатите гласоподаваха на второ четене бюджета за 2023 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР