Нямаме търпение за изненадите, които принц Хари и Меган Маркъл

...
Нямаме търпение за изненадите, които принц Хари и Меган Маркъл
Коментари Харесай

Истината за Мегзит излиза наяве

Нямаме самообладание за изненадите, които принц Хари и Меган Маркъл са ни подготвили след напускането на кралския двор. Засега проектите им са на пауза поради актуалната конюнктура, само че чакането несъмнено ще си заслужава.

По последна информация, " същинската история " на Мегзит ще бъде разкрита в нова биографична книга . Тя ще носи името Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ( " Намиране на свободата: Хари, Меган и основаването на съвременно кралско семейство " ). Нейни създатели са Омид Скорби и Каролин Дюранд, които са кралски кореспонденти.

Очаква се книгата да излезе на 11 август на тази година. Това научаваме от Amazon, откъдето ще можем да се сдобием с нея. Вече е ясно по какъв начин ще наподобява и корицата. Първоначалните проекти бяха да излезе на пазара през юни с 320 страници, само че премиерата бе отсрочена, като се прибавиха още 48 страници.
 Снимка 478240

В биографичната книга са поместени изявленията с близки и другари на херцога и херцогинята на Съсекс . Обещанието е да се разкрият неподозирани до момента моменти от техния персонален живот, " оттатък вестникарските заглавия ", с цел да се разсеят редица клюки и неверни схващания по адрес на кралската двойка, написа Newsweek.

Книгата ще ни показа херцога и херцогинята като двойка, която е въодушевила и продължава да въодушевява доста хора по целия свят , макар че тяхната благотворителна и филантропична активност рядко е представяна вярно. Представя и " вярната версия на тяхната премеждие " и разкрива истината за недоразказаните истории, които се трансфораха във обстоятелства поради непрекъснатото им повторение.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и за какво херцогинята на Съсекс счита, че има двойни стандарти в кралския двор
Хари и Меган против любимката на кралския двор

Драмите нямат край

Говори се, че самите Хари и Меган също са разговаряли дълго, необятно и искрено с създателите , с цел да разкрият своята позиция от първо лице. И тя е поместена точно в добавените в следствие страници. Дали това е по този начин, ще разберем след няколко месеца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР