Нямаме кадри да овладяваме каквото и да е, включително и

...
Нямаме кадри да овладяваме каквото и да е, включително и
Коментари Харесай

Явор Божанков: ПП няма кадри да овладее каквото и да било, вкл. и службите

Нямаме фрагменти да овладяваме каквото и да е, в това число и службите. Това съобщи пред bTV депутатът от ПП/ДБ Явор Божанков за пуснатите записи от някогашния им съпартиец Радостин Василев.
 
Според него задачата е да се провалят опитите за постоянно държавно управление, уточни Божанков и добави, че на него шефът на ДАНС не му е звънял. Според закона ДАНС охранява ли хора, къде и в кой свят ДАНС изпращат коли да охраняват хора?, запита Явор Божанков. Той счита, че президентът Румен Радев съзнателно бави втория мандат, с цел да се провалят опитите за сформиране на държавно управление.
 
Божанков счита, че единствената опция пред България за сформиране на държавно управление е с мандата на ПП/ДБ и поддръжката на ГЕРБ/СДС. Дали ГЕРБ ще намерят мотив да отидат на избори, ще си го решат от групировката на Бойко Борисов, само че в случай че отидем на нови предварителни парламентарни избори оставяме страната в ръцете на един президент, който желае Русия да завоюва войната против Украйна. Явор Божанков е уверен в едно - би трябвало да има постоянно държавно управление.
 
Във връзка с окончателното приемане на законопроекта за промени в Наказателно-процесуалния кодекс в Народното събрание, Явор Божанков разяснява, че в случай че правосъдната система им носи комфорт на ГЕРБ, в този момент не им носи подобен комфорт. Съдебната система не може да бъде реформирана с Възраждане и с Българска социалистическа партия, а остава с ГЕРБ. Не просто би трябвало да се направи смяна, а доста бърза смяна, сподели Божанков.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР