Нямаме илюзия, че кабинетът на малцинството е добър вариант за

...
Нямаме илюзия, че кабинетът на малцинството е добър вариант за
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Нека синът на Нинова да й обясни как работят машините

" Нямаме заблуда, че кабинетът на малцинството е добър вид за България. Ние сега нямаме добър вид за ръководство. Просто е минимум неприятният вид ". Това съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България " пред Българска национална телевизия.

" Ние предлагаме държавно управление на малцинството за едни 10, 20 целта. Останалите политически сили може да решат да ни поддържат, само че това не значи, че влизаме в коалиция. Ние гласувахме с ГЕРБ във връзка с еврозоната, самолетите. Това не е коалиция с ГЕРБ. "

" Не сме имали предпочитание да се коалираме с Българска социалистическа партия. Нашият съвет е Нинова да пита сина си, който живее в Съединени американски щати, да й изясни по какъв начин работят машините. След това тя умерено може да му изясни за какво желае да ограничи неговата опция да гласоподава в чужбина ", добави той.

По отношение на хартиените бюлетини Мирчев съобщи, че това е начин ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да си обезпечат ръководство след идващите избори: " Хартиена бюлетина значи ръчно преброяване на гласовете. Там са най-големите измами. Наистина може би става дума за едни 200 хиляди гласа от горната страна, които са задоволителни ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да си обезпечат умерено ръководство дружно след бъдещи избори. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР