Нямаме 100 дни. Всеки ден е пълен с кризи, които

...
Нямаме 100 дни. Всеки ден е пълен с кризи, които
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Кирил Петков обяви кога пада зеленият сертификат

Нямаме 100 дни. Всеки ден е цялостен с рецесии, които би трябвало да се вземат решение. Хубаво е, че тимът е стимулиран да ги реши. Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред Българска национална телевизия.

Ако стигнем до 60% имунизация в България ще махнем зеления документ или в случай че интензивните кревати намалеят под 5%. Последното нещо, което би трябвало да се приказва, когато приказваме за коронавирус рецесията, е политически причини, сподели още той.

Ние заварихме един модел на база какъв брой са болните на 100 хиляди. Ние казахме - не. Нека създадем един модел по отношение на интензивните кревати. На базата на този модел ние управляваме коронавирус рецесията и то с прогноза. Няколко министъра работихме всеки ден, с цел да реализираме този модел, заяви Петков.

" Антиваксърите не са една група. Те са доста групи, само че имат едно и също нещо. Ако нямат естрада, в която някой да ги изслуша, те се капсулират и стават нападателни. Дали ще се вслушаме зависи какви са причините. Ако проф. Аргирова ми каже " тук има годен мотив ", ще се вслушам. "

Трагедията, която се случи с дамата. Доволен съм от реакцията на министър Сербезова. Тя незабавно разпореди инспекция, сподели Петков по отношение на нещастието във Враца, при която пациентка умря, чакайки да бъде призната в Спешното поделение.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР