Нямам време, желание и потребност да отговарям на думите на

...
Нямам време, желание и потребност да отговарям на думите на
Коментари Харесай

Бившият импресарио на Кичка: Всичко, което прави Бодурова, е проява на творческо безсилие!

" Нямам време, предпочитание и нужда да давам отговор на думите на Кичка Бодурова за моето " изменничество ". Всичко, което тя прави, е израз на креативно изтощение! " Това разгласи пред " България Днес " уредникът на десетки концерти с най-големите звезди на родната сцена Евгени Боянов. Така той разяснява думите на естрадната ветеранка, че " е била предадена " от него, тъй като е заел страната на уредниците на проваления безвъзмезден концерт на певицата в Пловдив.

" Истината е ясна. Публиката я видя и осъзна ", добави Боянов във връзка на абсурда. " Просто съм заинтригуван. Познавам Кичка от 16 години. Нямам неприятно отношение към нея като човек, само че намирам държанието й за непрофесионално. Тук приказвам за певицата Кичка Бодурова ", акцентира Боянов.
 Евгени Боянов е уредник на звездния концерт Евгени Боянов е уредник на звездния концерт " Обич и ария " в НДК


" Винаги съм на страната на истината. В Пловдив опазих уредниците, тъй като те бяха прави ", безапелационен е някогашният доближен на Бодурова. Пред изданието той се разграничи изцяло от бъдещите изяви на известната изпълнителка и настоя " това да се знае ".

" Не искам да ме асоциират с Кичка и приключвам креативните си взаимоотношения с нея ", отсече Евгени Боянов. Импресариото сподели още, че " не е ничие протеже и просто си гледа отговорно работата, с обич към българската естрадна ария ".

Боянов освети пред " България Днес " и какви тъкмо са били контактите му с гласовитата бургазлийка, избрала от години да живее в Съединени американски щати.

" Ангажирал съм я в концертни участия против възнаграждение. Плащал съм й. Държа да подчертая, че не ми е плащала тя, а аз на нея . За съответно присъединяване тя получава съответен хонорар от моето сдружение и моята компания. Пожелавам й триумфи посредством вашата медия, защото не искам повече да имам персонални контакти с нея. Щом тя счита, че съм я предал, не би било мъжко да прикляквам и да лазя пред нея ", уверен е поп мениджърът.
 Кичка дължала доста от участията си на Боянов Кичка дължала доста от участията си на Боянов


Боянов отхвърли и казаното от Бодурова, че " му е отваряла порти ". " По-разпознаваемо лице станах около концерта " Обич и ария ", а и около Стоянка Мутафова. Кичка обаче не ме е завела при нея и не е лобирала за мен, а просто дъщерята на Мутафова ми взе телефона и ми предложи да работим дружно. Кичка малко неопределено се показва ", отвърна певицата нейният ексимпресарио.

Той описа и по какъв начин в реалност се е състояло запознанството му със Стоянка Мутафова и взаимната му работа с " дамата смях ".

" Запознахме се на едно заравяне, на което придружавах Кичка. Кичка си говореше със Стоянка, аз си говорех с Муки, тя ми взе телефона, обади ми се след 10 дни и сподели: " Може ли да работиш и за нас? Имаме потребност от подобен човек. Но съм признателен на Кичка, тъй като в случай че не я бях придружил, в никакъв случай нямаше да работя със Стоянка Мутафова ", безапелационен е Евгени Боянов.

Организаторът на естрадни концерти се среща " непланирано " с именитата изпълнителка преди близо две десетилетия пред БНР.

" Тогава бях още възпитаник. Аз бях обожател на Кичка Бодурова и не преставам да я одобрявам като певица. С един различен неин обожател, мой братовчед, я изчакахме пред радиото, взехме й подпис. По това време се занимавах с програмиране. Подарих й уеб уебсайт, напълно възобновен, тя се впечатли от благия жест на внимание и по този начин стартира нашата връзка ", показа Евгени Боянов. След като станал редактор в огромни музикални медии, той почнал да оказва помощ за " наличието на Бодурова в ефир " и да провежда нейни участия. " Това е обикновено съдействие, има го на всички места по света ", заключи поп мениджърът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР