Нямам снимка с Меси! Нямам снимка с Меси! Това повтаряше

...
Нямам снимка с Меси! Нямам снимка с Меси! Това повтаряше
Коментари Харесай

Гаджето на Мария Игнатова й нанесе тежък удар: Не бързам да се обвързвам с нея!

" Нямам фотография с Меси! Нямам фотография с Меси! " Това повтаряше като изоглавен новата звезда на сериала " Полицаите от края на града " Кристиян Милатинов. Той е бил част от юношеския тим на " Барселона " и е ритал дружно с Меси и Пике.

Е, оказа се, че " служителят на реда " въпреки всичко има фотография с най-известния футболист. Двамата се засичат по време на снимане на клип за известна марка автомобилна компания. И, естествено, се снимат.

" Лео незабавно ме разпозна - разкри пред " България през днешния ден " Кристиян. - Не ме е не запомнил, въпреки всичко сме играли дружно. Винаги ме поздравява и ми сподели, че помни, че сме били в един тим. Не си приказваме доста, само че чест му прави, че не ме е не запомнил. Останал е доста земен макар невероятната популярност, която има ", добави Милатинов, който е любим на публиката в облика на контрольор Крис от хитовия сериал по " Нова ".

Звездата от " Полицаите " към момента намира време за футбол макар натоварения си график. Кристиян играе на шампионати на дребни малки врати, когато има свободно време. " Футбола няма по какъв начин да го оставя ", безапелационен е Милатинов.

Покрай облика си в полицейския сериал Кристиян съумя да разтупти стотици женски сърца . Въпреки че не липсва интерес към него от нежния пол, юношата на " Барселона " си няма другарка.

" Животът е пред мен - разкрива Крис, който е на 30 години. - Част от моите другари се чудят и се питат по какъв начин по този начин още сме ергени. Отговарям им, че сме млади и има време за всичко . Все отново не би трябвало да се избързва с такива неща ", прям е Милатинов, с което се опита да тушира слуховете, че има връзка с Мария Игнатова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР