Нямам проблем да работя в екип с Кирил Петков и

...
Нямам проблем да работя в екип с Кирил Петков и
Коментари Харесай

Денков: Нямам проблем да работя с Кирил Петков и Асен Василев

" Нямам проблем да работя в екип с Кирил Петков и Асен Василев. Бих приел, в случай че дилемите и целите са вярно сложени ", съобщи пред публицисти Николай Денков в отговор на въпрос дали би взел участие в идващото държавно управление.

" С Кирил Петков и Асен Василев постоянно сме имали чудесни контакти, само че когато става дума и за съдружни договаряния, там към този момент стоят други въпроси ", акцентира служебният образован министър. Той добави, че е чул като с съдружните сътрудници, че първо би трябвало да се обсъдят тематиките, целите, и тогава да се види кой може да ги извърши.
Проф. Денков: 25% от учениците могат да отпаднат поради онлайн-обучението
Около 25 % от учениците са в риск от отпадане от просветителната система в идващите няколко години. Това е една от отрицателните...

" Представете си, че целите, които съдружните сътрудници сложат, не са тези, които аз считам за верни ", сподели още Денков.

По отношение на тестванията за ковид и връщането на децата в учебно заведение министърът сподели, че в цялата учебна система би трябвало да има единодушие сред учители, шефове, родители, с цел да се случат

За тестването за ковид на огромните възпитаници министър Денков посочи, че когато се появят тестванията в складовете, те незабавно ще бъдат разпределени в учебните заведения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР