Нямам нужда от Холивуд, каза актьорът Джони Деп на кинофестивала

...
Нямам нужда от Холивуд, каза актьорът Джони Деп на кинофестивала
Коментари Харесай

Джони Деп: Нямам нужда от Холивуд

Нямам потребност от Холивуд, сподели артистът Джони Деп на кинофестивала в Кан, съобщи АП. 

Деп се появи в Кан в деня след премиерата на първия филм с негово присъединяване в последните три години. Публичните изяви на Деп са редки. Актьорът отговори на журналистически въпроси след прожекцията на кино лентата " Жана дьо Бари ", в който играе крал Луи XV. 

Актьорът завоюва правосъдната борба против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд. Част от причините му в процеса през 2022 година беше фактът, че е изгубил работата си поради обвиняванията на Хърд. 

Амбър Хърд би трябвало да изплати 10 млн. щатски $ на Джони Деп съгласно решението на съда. Сумата е за нанесени вреди и отплата за това, че Хърд е излъгала, обвинявайки някогашния си брачен партньор в домашно принуждение. 

" Чувствам ли се бойкотиран от Холивуд? Човек би трябвало да няма пулс, с цел да се усеща, като че ли нищо не е станало. Когато желаят да се оттеглите от филм, в който участвате, поради нещо, което е разследване от намеци, да, човек се усеща бойкотиран. "

Деп трябваше да се отдръпна от поредицата " Фантастични животни ", която е част от епоса " Хари Потър ". Сега той твърди, че не е заинтригуван да се върне към плановете на филмовото студио. 

" Не се усещам бойкотиран от Холивуд, тъй като не мисля за Холивуд. Лично аз към този момент нямам потребност от Холивуд. Живеем в необичайно време, всеки би желал да може да бъде себе си, само че не може ", сподели още артистът.

Пресконференцията след кино лентата " Жана дьо Бари " приличаше на цирково зрелище повече от всяка друга в Кан през последните години, написа АП, на която се базира Българска телеграфна агенция. Брифингът стартира извънредно късно. Появиха се режисьорката Майвен и артисти от продукцията, само че не и самият Деп. Той дойде 20 минути след началото на конференцията и бързо стана център на вниманието. 

Деп назова изписаното за него през последните години " фантастична, ужасяваща небивалица ".

" Уж се задава въпрос: Как си? Но подтекстът е " Боже, ненавиждам те. " Беше издигнат въпросът дали е редно Кан да се трансформира в платформа на Джони Деп. " А какво ще стане, в случай че един ден не ме пуснат в " Макдоналдс " до края на живота ми, тъй като някъде има 39 гневни души? "  

" Жана дьо Бари " потегли по кината във Франция от вторник. Засега филмът не се популяризира в Съединени американски щати. 

" Това е 17-ото ми завръщане ", сподели Деп. " Но се чудя за думата " завръщане ". Никъде не съм ходил. В интерес на истината, аз пребивавам на 45 минути отсам. "  
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР