Нямам никакви пристрастия спрямо дадени клубове, а се ръководя единствено

...
Нямам никакви пристрастия спрямо дадени клубове, а се ръководя единствено
Коментари Харесай

Спортният министър: Медиатор съм, не стоя стадиони

Нямам никакви пристрастия по отношение на дадени клубове, а се управлявам само от богатството на българския спорт, безапелационен бе министърът на спорта Радостин Василев в изявление за " Арена Спорт " по Българска национална телевизия. Ето какво показа още той:

" Един министър не може да има разделяне на клубове и федерации. Това, че съм бил последовател на ЦСКА и съм работил в ЦСКА, е част от предишното. Получавам мнения, че съм пристигнал особено, с цел да разреша казуса на ЦСКА със стадиона, само че това не е по този начин. Играя ролята на посредник, игрища не строя, страната няма подобен запас за момента, ролята ми е да съм посредник. Това е.

Козирката на Левски ли? Представителите на Левски споделиха за проблемите от неналичието на козирка на трибуната, основният проектант показа виждане, което аз цитирах, това не се хареса на синята общност. Единствено, което страната може да направи, нощес беседват с регионалния шеф, е да спомага с документи. Мисля, че с господин Сираков сме изяснили този въпрос.

В спорта постоянно адреналинът постоянно е на високо равнище, на мен като човек от друга сфера ми се постанова да привикна, че постоянно при спортистите педалът на страстите е натиснат. Като благородник съм поднесъл своите извинения към госпожа Раева, връзките ни се напълно професионални. Бих желал да бъда същински, оценката ще пристигна от обществото и ще бъде най-правдива. Няма напред и обратно, има единствено напред.

Берое? Тежък въпрос, даже на министерски съвет го обсъждахме. Такъв вид действия са на ръба на закона - при такава загуба да се отделят пари за клуба. Разсъждавал съм за способи на подпомагане, да се измисли модел, по който футболът да се финансира централизира, може клубовете да си основат лига, която да оперира с техните права. Имаме няколко клуба в първа лига, които са на ръба на своето битие, да се изпращат някъде притежатели не е печеливш модел. Добрата връзка на ММС с всяка федерация ще способства всеки спорт да върви нагоре ".
Свързани вести Радостин Василев против Дончева: Ако се осмели да ме съди, ще се сблъска с още по-тежката истина
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР