Нямам никаква представа дали има още колеги. Истината е, че

...
Нямам никаква представа дали има още колеги. Истината е, че
Коментари Харесай

Василев: На прословутия разговор с Дончева, тя спомена Орлин Алексиев и каза, че Слави е хванат там

" Нямам никаква визия дали има още сътрудници. Истината е, че ние си говорихме няколко дни с тях, че ни свърши търпението. Не сме търсили брой. Говорехме, че в последна сметка напущаме партията ", това съобщи Министърът на спорта в оставка Радостин Василев пред NOVA.

" Вчера откакто видях гласуването в Народно заседание разбрах, че сме взели вярното решение, което сме създали ", добави той.

" Никого не съм заплашвал, а записът продължава доста, откакто го изрязоха. Там аз ѝ изяснявам да не се тормози. Аз знаех, че някой е при нея и я тормози ", продължи Василев и допусна, че става въпрос за хора на Тошко Йорданов и Слави Трифонов.

" Хората, които щях да пратя в Народно заседание са моят ПР и един стажант от моята адвокатска фирма ", посочи спортният министър в оставка.

" На прословутия диалог с Татяна Дончева в моя офис, тя загатна Орлин Алексиев и сподели, че Слави е там заловен. Аз ѝ се изсмях. Иво Атанасов и Георги Георгиев поставяха въпроса на група, а те им отговаряха, че това е партия на Слави Трифонов и нямат право да мислят, тъй като са вътре единствено и само поради Слави Трифонов ", съобщи още Радостин Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР