Нямам достатъчно надеждни данни за психическото състояние на Владимир Путин,

...
Нямам достатъчно надеждни данни за психическото състояние на Владимир Путин,
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Има тревожни симптоми за психическото здраве на Путин, но и средата около него е опасна

Нямам задоволително надеждни данни за психическото положение на Владимир Путин, само че има други индикации, които са притеснителни. Така да вземем за пример става дума за видяната в последно време отдалеченост, която той съблюдава при разнообразни срещи. Той слага хората на все по-голяма отдалеченост, виждаме го по какъв начин беседва през една дълга маса. Това посочи в собствен коментар по Нова ТВ психологът Росен Йорданов. Според него един от значимите знаци за вътрешни разстройства е увеличение на зоната на персоналното пространство.

И още един детайл – не значимо единствено какво е положението на Путин, само че е значима е средата към него. В момента следим по съветските медии цялостна липса на плурализъм, особеното мнение отсъства, вадят се налудничави и маниакални хрумвания. Дори и Путин да е в най-хубаво здраве, средата към него е нездравословна. Средата на маниакалност в Русия е нездравословна и рискова, добави Йорданов.
Той посочи, че светът и украинците, които са били непосредствена жертва на войната, занапред ще би трябвало да се оправят с психическите последици от нея.

Фокусът е върху хората, които са били директно във военни дейности. Стресът от тревожното очакване на трагични събитията се отразява в следствие на душeвността. Проучвания демонстрират, че хора, които не са били на бойната линия по време на Втората международна война, години по-късно имат признаци от претърпяното. Например запасяват се с хранителни артикули, без да има нужда от това, демонстрират тревога и така нататък Тези последици от войната занапред ще се демонстрират, уточни психологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР