Няма задържан за отвличането на Адриан Златков - това съобщи

...
Няма задържан за отвличането на Адриан Златков - това съобщи
Коментари Харесай

Нова гореща версия за отвличането на Адриан Златков! Ториното и Баретата са били...

" Няма арестуван за отвличането на Адриан Златков " - това заяви по-рано през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов на месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи. Думите му пристигнаха, откакто в онлайн пространството се появиха информации, че Баретата и Ториното са арестувани за похищението.

Малко по-късно се разбра, че Ивайло Борисов – Ториното и Златомир Иванов – Баретата са били разпитвани за отвличането на Адриан Златков. По неофициална информация са били привикани в разнообразни служби дружно с още лица от престъпния контингент, твърди bTV.

" Специализирана полицейска интервенция по линия на дейния престъпен контингент се организира на територията на цялата страна. Към момента няма арестувани. Работи се по каузи, които са в развой на следствие взаимно с прокуратурата. Операцията продължава ", оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В края на август 2017 година 25-годишният Адриан Златков беше похитен. Той е наследник Тони Златков, който се занимава с продажба и лизинг на първокласни коли.

Бащата заплати откуп и след 11 дни в плен Адриан беше освободен.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР