Няма условия и настроения за президентска партия. Това е върховна

...
Няма условия и настроения за президентска партия. Това е върховна
Коментари Харесай

Журналистът Валерия Велева с горещ коментар! Има ли условия и настроения за президентска партия?

„ Няма условия и настроения за президентска партия. Това е висша политическа нелепост. Едва ли някой би повторил опитът на Георги Първанов където видяхме, че не се получи явен и мощен план. Създаването на такова нещо значи къртовска работа, а Румен Радев не разполага с подобен личен състав. Да се сътвори партия не е елементарно и не е единствено предоставяне на ум и фейсбук статуси ”, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по Канал 3, журналистът Валерия Велева.

„ Има чувството, че тази мантра с Българска социалистическа партия ще стои до края на неговия мандат. Така или другояче той е повдигнат от тази партия. По-важното обаче е да забележим каква политика изповядва. Не може един политик да излезе и да набеди президента, че не си прави работата. Това е непростимо ”, безапелационна беше тя.

„ Не може авторитетни водачи и партии да са във война с президента. Българската външна политика би трябвало да бъде единна. Не може Радев да каже, че премиера е защитил позициите на Турция, когато всички видяхме, че той отбрани българската. В това отношение срещата беше сполучлива. Всички би трябвало да седнат и да се схванат на една маса ”, сподели още Валерия Велева.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР