Няма такъв текст от предлаганите данъчни промени на финансовото ведомство,

...
Няма такъв текст от предлаганите данъчни промени на финансовото ведомство,
Коментари Харесай

Бонус срещу донос

Няма подобен текст от предлаганите данъчни промени на финансовото ведомство, с който човек от първия път да каже: " Аферим! Машалла! ". То не са хрумвания по какъв начин Национална агенция за приходите ще взема решение кое трудово правно отношение да е скрепено с цивилен или с трудов контракт. А не както е в този момент - работодателят взема решение кой чиновник ще е на трудов, кой - на цивилен контракт.
То не са планове доносниците да бъдат възнаграждавани с 10% по-ниски налози, та нима се изсветли тая наша сива стопанска система. И мултинационалните компании го отнесоха - за тях особено са пригласили с 5% по-висок налог облага, че непознатите вложения отколе са бодил в очите на ръководещите идиоти - хем са под всевъзможен рационален предел, хем - дай да ги накажем, че са огромни!
От друга страна, ръководещото болшинство в Народното събрание гласоподава да дадем ракети за системите С-300, дето пазят АЕЦ " Козлодуй ", на Украйна в нарушаване на интернационалните съглашения, както вярно реагира Москва. А министърът Тагарев, на който в последно време му викат Магарев, се скри от дебатите.
Тръпнем в очакване на следващия ден каква проинфлационна, противоречаща на здравия разсъдък и всъщност - антибългарска концепция, ще ни сервира " Сглобката " за закуска.
Неуважаеми, надълбоко неуважаеми ръководещи, писна ни от избори, само че е време да се махате от терена.
ОСТАВКА!>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР