Няма съмнение, че една хубава рокля никога не е излишна

...
Няма съмнение, че една хубава рокля никога не е излишна
Коментари Харесай

24 рокли от Zara, които можете да купите с намаление и да носите и през есента

Няма подозрение, че една хубава рокля в никакъв случай не е непотребна и може да накара всяко момиче да се почувства същински женствена и елегантна. Сезонът на ни дава опция да подновим и допълним дрешника си, инвестирайки доста по-малко средства. И често ни подвежда да купим неща, които не трябват. Затова постоянно е добре да не се поддаваме на страстите и да имаме прелиминарен лист с неща, които са ни същински значими, а не да следваме импулсите си.

В момента в магазините на има понижение и в случай че харесвате марката, няма по какъв начин да не откриете нещо забавно. За да не губите доста време, съм направила няколко селекции по категории. В тази съм присъединила единствено , които можете да носите през по-хладните летни дни и през идния есенен сезон . Моделите, които избрах, са по-скоро типичен и ще ви разрешат да се развихрите с комбинациите, залагайки освен на изчистени силуети, само че и на по-нестандартни решения. Можете да ги комбинирате както с елегантно сако, по този начин и с някоя красива огромна жилетка или голям бухнал пуловер – вие избирате! Разгледайте ги, може измежду тях да откриете своята нова рокля.

Преди да се отдадете на импулса за, помислете от какво в действителност имате потребност и по какъв начин то би се съчетало с и аксесоари в дрешника ви. Наблегнете на качеството, а не на количеството и избирайте така наречен базисни облекла , които са в основата на всички комбинации и могат да се съчетаят съвсем с всичко.

 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР