Няма родител, който да не иска само най-доброто за своето

...
Няма родител, който да не иска само най-доброто за своето
Коментари Харесай

Детето ще има куп проблеми в живота, ако майка му прави това

Няма родител, който да не желае единствено най-хубавото за своето бебе. Но съгласно професора по педиатрия от Харвард Джак Шонкоф можем да „ съсипем “ живота на децата още преди да са се родили.

Оказа се, че преди да се родим на този свят, животът на бременната ни майка оказва по-силно въздействие върху нашето бъдеще, в сравнение с можем да си представим.

Новороденото бебе от тези СНИМКИ 18+ подлуди света

Как ще протече животът ни зависи от толкоз доста неща - условия, случайности, изборите, които вършим, и решенията, които взимаме.

Ако единствено си представим какво е чувството за една бременна жена всеки ден да се тревожи за покрива над главата си, връзките у дома, по какъв начин ще заплати сметките си и какво ще постави на масата, ще осъзнаем, че това не може да не се отрази на разрастващото се в нея бебе.

5 наставнически неточности, които унищожават децата

Всички тези терзания водят до „ натрупването “ на отровен стрес, който се отразява пагубно и на двата организма - на майката, и на детето. В тялото на дамата се отделят хормони на напрежението, които минават през плацентата и въздействат върху мозъчното развиване на плода.

В по-късен стадий от живота на такова дете, то демонстрира деструктивно държание, което води до неприятно здраве, ниски оценки в учебно заведение, а по-късно - ниски приходи и даже попадане в пандиза.

Но по какъв начин още може да се съсипе животът на детето още преди да се е родило ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР