Няма развитие по темата да бъде или не задължителен зеленият

...
Няма развитие по темата да бъде или не задължителен зеленият
Коментари Харесай

НС ще чака заповед на здравния министър, за да реши за зеления сертификат

Няма развиване по тематиката да бъде или не наложителен зеленият документ като вход в Народното събрание . На председателски съвет преди постоянното съвещание на законодателния орган в сряда шефовете на парламентарните групи са решили да се изчака заповедта на министъра на опазването на здравето преди да се подхващат съответни дейности по тематиката. Това заяви в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Решихме да изчакаме заповедта на новия здравен министър и да съобразим активността на Народното събрание по отношение на нея. Целта е народните представители да бъдат в същия режим, както всички жители ", сподели той.
 ГЕРБ подлага на критика дневния ред на Народно събрание, бил
ГЕРБ подлага на критика дневния ред на Народно събрание, бил " нищо, умножено по две "

Теменужка Петкова не вижда енергийна рецесия, Костадин Ангелов пита къде е точката за зеления документ

Припомняме, че откакто да бъде подложен като изискване за достъп до постройката на Народното събрание не бе признато, някогашните ръководещи направиха контрапредложение на своето лично такова - документът да отпадне за всички. От " градската десница " пък редом входираха преднамерено предложение по тематиката, по силата на което документът да бъде обезателен. Предстои това предложение да бъде прегледано в зала, най-вероятно през идната седмица.

Христо Иванов разяснява и за покачване с 11,5% на цената за бита от Нова година. Днес депутатите сътвориха краткотрайна парламентарна комисия, която да разиска тематиката и излезе с съответни оферти за париране на скока на цените.

" Имаме редица оферти още от времето на акцията - да вземем за пример да се употребяват средства от фонда за енергийна сигурност, има и други решения като диференцирана ставка на Данък добавена стойност. Всяка от тези стъпки има плюсове и минуси, оптимални решения в тази обстановка няма. И по тази причина е хубаво да се организира хубава полемика ", съобщи ръководителят на " Да, България ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР