Няма проблеми в управляващата коалиция. С колегите от ГЕРБ работим

...
Няма проблеми в управляващата коалиция. С колегите от ГЕРБ работим
Коментари Харесай

Славчо Атанасов: Борисов и Симеонов са силни характери,...

Няма проблеми в ръководещата коалиция. С сътрудниците от ГЕРБ работим добре в Народното събрание. Валери Симеонов и Бойко Борисов са водачи и мощни характери, рационални мъже са и напрежението сред тях ще бъде преодоляно. И двамата са много опитни политици, никой не желае предварителни избори, когато България ще бъде ръководител на Съвета на Европейски Съюз. Вярвам, че в обединението ще надделее разсъдъкът в името на страната. Така пловдивският народен представител от НФСБ Славчо Атанасов разяснява пред bTV за какво втория въжен превоз на Банско се оказа ябълката на раздора сред Валери Симеонов и Бойко Борисов.

Според Атанасов втори въжен превоз на Банско изрично би трябвало да има. “ За 10 години не е издигнат нито един въжен превоз, а в Европа са направени 1900 нови лифта, изясни депутатът.

Той разяснява и идния избор на съмнение, който Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще внесат на 17 януари 2018-а. „ Имам опит задоволително в политиката, голяма част от всички депутати го познавам и знам, че, вотът няма да мине. „, сподели националният представител.

Очаквайте детайлности!
тагове Славчо Атанасов Бойко Борисов Валери Симеонов втори въжен превоз Банско разум
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР