Няма причина за оставка на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав

...
Няма причина за оставка на изпълняващия функциите главен прокурор Борислав
Коментари Харесай

Не виждам никаква причина за оставка на Борислав Сарафов, обяви Борисов

Няма причина за оставка на изпълняващия функционалностите основен прокурор Борислав Сарафов. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Тази заран той още веднъж приказва пред парламентарни кореспонденти.

Репортер на " Флагман " напомни, че предходната година от ГЕРБ желаеха оставката на тогавашния основен прокурор Иван Гешев, и попита не е ли време да изискат и тази на Сарафов поради свадите към Нотариуса и Пепи Еврото. 

Борисов, наподобява, не хареса въпроса, тъй като сподели: " Кое за по кое време е време - минимум вие ще ми кажете. Други въпроси имате ли? "

След гледище да отговори за Сарафов, Борисов отсече: " Няма да ви отговоря! " А след въпрос - за какво, той съобщи: " Защото не желая ". 

След запитване неуместен ли му е този въпрос, водачът на ГЕРБ съобщи: " Не, ни минимум не ми е неуместен ". След ново подсещаме, че предходната година са поискали оставката на Гешев, а в този момент на Сарафов не я желаят, той сподели: " Ако има аргументи, ще я желая и тяхната на оставка... Не виждам никаква причина. Виждам " червени пирати ", опит да се употребява една комисия за политически цели, която едва ли им донесе триумф. Виждам много неща, само че с времето ще ги видите и вие. "

 

Гледайте тук:



Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР