Няма почивка за шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас). Часове след

...
Няма почивка за шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас). Часове след
Коментари Харесай

Нефтохимик в пълен състав за гостуването на Пирин

Няма отмора за първенците от Нефтохимик 2010 (Бургас). Часове откакто се прибраха от Норвегия, където победиха локалния Викинг (Берген) с 3:1 гейма за Купата на ЦЕВ, бургазлии още веднъж потеглиха на път. Днес волейболистите на Нефтохимик отпътуваха за Разлог, където на следващия ден, 22 декември (събота) гостуват на Пирин в мач от единадесетия кръг на Суперлигата. Двубоят е от 18:00 ч в разложката зала „ Спортна “, като се чака с огромен интерес от локалната общност.

След като в Норвегия за мача от европейска сцена нефтохимиците бяха без три от най-големите си звезди – Теди Салпаров, Теодор Тодоров и Георги Братоев, в този момент бургазлии са в цялостен състав за идния дуел, заяви за BGvolleyball.com треньорът Найден Найденов.


Тази вечер съставът на Нефтохимик ще направи подготовка в зала „ Септември “, като ще се приспособява към изискванията за значимото посещение. Традиционно е известно, че Пирин играе доста мощно вкъщи, като в този момент домакините ще употребяват наситената стратегия и умората на първенците с цел да гонят триумф. Гостите пък ще дадат всичко от себе си с цел да запишат осма победа в Суперлигата.

Нефтохимик е на трето място във краткотрайното класиране на шампионата със седем победи, три загуби и 21 точки. Пирин е на осма позиция с три победи, седем загуби и 12 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР