Няма по-перфектна и класическа комбинация от ягодите със сметана. И

...
Няма по-перфектна и класическа комбинация от ягодите със сметана. И
Коментари Харесай

Страхотна лятна торта с ягоди

Няма по-перфектна и класическа композиция от ягодите със сметана. И с цел да стане още по-хубава, през днешния ден ще я превърнем в торта! 

Чудна лятна ягодова торта, изключително подобаваща за рожденниците през горещия сезон, които няма да могат даже да изчакат да духнат свещичките! 

Ето по какъв начин:

Продукти:

300 гр маслени бисквити

2 чаши сметана
 Чуден крем за всевъзможни сладкиши и торти Чуден крем за всевъзможни сладкиши и торти
Този страховит крем с жълтъци, с неговия страховит мирис на ванилия и лимон, може да бъде употребен за най-различни торти, сладкиши, с...

1/4 чаша пудра захар

1 пакетче ванилова захар

1/2 кг ягоди

1/4 ч.л. сол


 Плодовете и зеленчуци, които може да отглеждате безпроблемно на терасата Плодовете и зеленчуци, които може да отглеждате безпроблемно на терасата
Страхотно е, когато имате домашни плодове и зеленчуци и може да ги откъснете от градината си във всеки един миг. Ако обаче не разпол...

Приготвяне:

Измийте всички ягоди и махнете дръжките им. Половината ги отделете (ще ги употребяваме за украса), а другата половина нарежете на филийки и объркайте хубаво със захарта.

Сега ще разбием сметаната до съвършена консистенция (с връх), като последователно прибавяме пудрата захар, солта и ваниловата захар. 

Тавата, в която ще печете, я покрийте с домакинска хартия и върху нея наредете половината биксвити, а върху тях 1/3 от плодовете. Намажете хубаво със сметана и след това продължете в този ред - бисквити, плодове, сметана, до момента в който не свържи всичко. Накрая хубаво намажете цялата торта със сметана и наредете отделените пресни ягоди.

Сложете в хладилника за към 4 часа и по-късно и се насладете! 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР