Няма основание да очакваме драматичен развой в политическото пространство и

...
Няма основание да очакваме драматичен развой в политическото пространство и
Коментари Харесай

Ротацията ще се случи според очакванията, смятат експерти

Няма съображение да чакаме трагичен процес в политическото пространство и ротацията ще се случи съгласно упованията. Това разясниха в „ Добро утро, Европа " социологът Геновева Петрова и специалистът по медии и връзка Александър Христов. Процесите, които предстоят, няма да трансформират качествено структурата на болшинството, безапелационни са анализаторите. Каквото и да се случи, това няма да докара до земетресения, считат специалистите.

„ Към днешна дата най-важно наподобява ще се опитат ли сътрудниците в ръководството да трансформират салдото по сред си. И в случай че се опитат, по какъв начин тъкмо ще го реализиран “, уточни Геновева Петрова.
„ Първото същински значимо събитие е не толкоз ротацията, колкото евроизборите. Ще има акция, ще има немаловажни тези, които ще очертаят нови основни позиции от страна на политическите сили “, добави тя.

„ Обединяващата концепция на дребната и огромната сглобка ще продължи да бъде годна. Тази сглобка съществува поради опълчването на Русия против останалия свят. В момента, в който, дай Боже, тази война свърши, може би това ще повлияе върху пренареждането на силите в България “, сподели от своя страна Александър Христов.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР