Няма нищо по-хубаво от това, когато една двойка успее да

...
Няма нищо по-хубаво от това, когато една двойка успее да
Коментари Харесай

Tова ли е новата жена до Брадли Купър?

Няма нищо по-хубаво от това, когато една двойка успее да се изплъзне под носа на всеки папарак на аления килим. Съобщава се, че тъкмо това са създали Брадли Купър и Хюма Абидин на тазгодишната Met Gala - пристигнали са дружно, а по-късно са се разделили за значимите фотоси.

Ако не сте осведомени с Абедин, тя е дългогодишната съветничка на Хилъри Клинтън, а също и някогашна брачна половинка на Антъни Уайнър (който беше забъркан в секс скандал) . Eдна доста сполучлива политическа фигура се среща с почитан сполучлив артист: това е мощната двойка, от която не знаехме, че имаме потребност.

Според сватовницата на този малко евентуален дует е основната редакторка на Vogue Анна Уинтур. „ Анна несъмнено играе ролята на сватовница “ , разкрива вътрешен източник. „ Тя е близка другарка на Брадли и обожава Хюма. “

Според различен източник двойката работи интензивно, с цел да резервира „ успокоение “, само че те се срещат „ от няколко месеца “. Двамата са идеални един за различен. И двамата се интересуват от властта, политиката и човешките проблеми. “

В края на май Абедин разкрива в изявление за „ Гардиън “, че „ се пробва да остане открита “ във връзка с запознанствата, само че ги намира по едно и също време за „ ужасяващи “ и „ вълнуващи “. Въпреки скандалното държание на някогашния ѝ, тя не е изгубила вяра.

„ Вярвам в любовта - имала съм я, знам какво е чувството, бих желала още веднъж да изпитам това възприятие “, изяснява тя.

Ако тази двойка фактически е реалност, това може да е двойката на Ню Йорк за лятото на 2022. Ще им бъде мъчно да заобикалят папараците в този момент, когато хипотетичната им загадка е нескрито , само че ни се коства, че това комбиниране на силите е сходно на Джордж и Амал Клуни, където ползата им към изкуството, политиката и сполучливата им кариера съответстват съвършено.

Надяваме се, че Купър-Абедин е нещо действително, тъй като към този момент виждаме по какъв начин Уинтур възнамерява тяхната корица за Vogue.
 Брадли Купър през годините  Брадли Купър през годините  Брадли Купър през годините  Брадли Купър през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР