Няма нищо по-хубаво от срещата с нови хора, които ни

...
Няма нищо по-хубаво от срещата с нови хора, които ни
Коментари Харесай

10 променящи живота психологически съвета, които ще ви направят магнит за хората

Няма нищо по-хубаво от срещата с нови хора, които ни зареждат с сила и ни демонстрират друга вероятност на живота. Днес ние бихме желали да споделим 10 елементарни съвета, които ще ви оказват помощ да привлечете нови другари.

1. Не предполагайте прекалено много.

Да, постоянно си мислим, че може да не сме задоволително положителни или занимателни с другите. Добрата вест е, че всичко е в главата ви – хората са по-възприемчиви, в сравнение с си мислите.

2. Не се опасявайте.

Срещата с нови хора постоянно може да бъде ужасяващо прекарване. Колкото повече се пробвате да бъдете занимателни и добър събеседник, толкоз по-малко ще бъдете, тъй че постоянно бъдете себе си.

3. Направете дребна стъпка.

Ако към момента нямате задоволително самочувствие, с цел да се срещнете с доста хора, започнете с нещо просто: говорете с някой нов на работа, с цел да обучите обществените си умения. Дори отворената поза може да бъде дребна стъпка.

4. Трябва да излезете!

Добре. Готови сте да поддържате връзка. Сега къде са всички нови хора? Определено би трябвало да излезете: присъединете се към курсове, семинари, групи и действия, които ви интересуват, където можете да намерите забавни хора.

5. Направете първия ход.

След като се почувствате подготвени да създадете нови другари, можете да скочите на кръга. Използвайте тези психически трикове, които оказват помощ в общуването и построяването на положителни взаимоотношения.

Pixabay

6. Който съди, губи.

Понякога може да имате предразсъдъци за това кои и какви да бъдат новите ви другари. Въпреки това, хората, които първоначално нямат нищо общо с вас, могат да се окажат най-интересните хора, които в миналото ще срещнете в живота си. Дайте им късмет.

7. Проявете интерес.

Не забравяйте, че всички ние сме самодиви. Научете се да слушате, преди да говорите – другите хора желаят да получават внимание и да бъдат чути толкоз, колкото и вие. Покажете, че се интересувате да ги опознаете.

8. Прекарвайте време дружно.

Ново другарство се основава посредством шерване на време. Вечерите, празненствата, кината и други места, където можете да си прекарате добре, са най-хубавият избор.

9. Поддържайте връзка.

Понякога е мъчно да поддържаме връзка с нашите другари. Това обаче е единственият метод да поддържате другарство. Използвайте желаните от вас медии (Интернет, телефон и т.н.), с цел да наблюдавате какво се случва в живота им.

10. Бъдете добър другар.

Помогнете и подкрепете приятелите си и ги уведомете, че могат да разчитат на вас.

Бонус: жестовете приказват доста

Да извършите вярното първо усещане е половината от триумфа в привличането на нови хора и такова усещане зависи доста от вашите жестове. Например, в случай че заемете скромна, само че поканна позиция, до момента в който седите пред някого, ще му кажете, че се интересувате от диалог с него, което незабавно ще им хареса. Запомнете: езикът на тялото е толкоз значим, колкото и думите.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР