Няма нищо лошо в признаването на красотата на друг човек

...
Няма нищо лошо в признаването на красотата на друг човек
Коментари Харесай

„Щастливо омъжена съм, но изпитвам криза на средната възраст, влюбена в друг мъж.“

Няма нищо неприятно в признаването на хубостта на различен човек – без значение дали става въпрос за външния му тип или личността му. Но проблемите пораждат, когато се държите като влюбен, когато към този момент сте в обвързана връзка с различен човек.

Това накара една омъжена жена да потърси съвет, откакто разбра, че е „ мощно влюбена “ в мъж, който вижда постоянно. Отнасяйки се към DC Urban Moms and Dads, тя сподели: „ [Аз] съм щастливо омъжена [но] също се оказвам, че мечтая за невярност. Няма да го върша, нямам никакво предпочитание да взривя положителния си брак, да нараня прелестния си живот брачен партньор, или да навредя на любящото семейство, което помогнах да основа за децата си. човек в моята орбита. Отново няма интерес да се направи нещо по въпроса. Но помислете за всичко. на. време. "

Искайки да разбере дали това е " обикновено ", тя попита други консуматори дали в миналото са изпитвали нещо сходно - и какво са създали по въпроса. Тя добави: " Някой прекосявал ли е през това? Мина ли в последна сметка? Почти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР