Няма незаконно строителство на плажа Корал, установи проверка на контролните

...
Няма незаконно строителство на плажа Корал, установи проверка на контролните
Коментари Харесай

Проверка установи - няма затруднен достъп до плаж Корал

Няма нелегално строителство на плажа " Корал ", откри инспекция на контролните органи. Има телена ограда и насъбрана пръст в частния терен, което обаче не затруднява достъпа до плажа.
Зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев съобщи, че дюни попадат в частен парцел на плажа „ Корал “ и това ще ограничи проектите за строителство върху него.
„ Не е целият терен ангажиран от дюни, само че, за жалост, по-голямата част, което стопира първичните капиталови планове. Сега се създава нов обстоен организационен проект. Видяхме, че дюните са отразени единствено върху плажа. Официално с писмо поискахме от Агенцията по кадастър профилираните карти, с цел да ги предоставим на проектанта на общия организационен проект на Царево, с цел да могат да ги нанесат ", сподели Валентин Йовев.
Припомняме, че летовниците и плажуващите се оплакват, че методът към плажа е стеснен от всички страни. Гражданите внесоха и тъжба в Комисията за отбрана на персоналните данни поради фотокапаните. Собственикът отхвърли той или наетата защита да са поставяли предупредителна табела и фотокапани.
Къмпингарите се готвят за огромен митинг при започване на юли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР