Няма какво да говоря, арестуваха някакъв си, какво да кажа

...
Няма какво да говоря, арестуваха някакъв си, какво да кажа
Коментари Харесай

Разкрития за двойния убиец пред „Соло“. Роднини се отрекли от него: ,,Арестуваха някакъв си“

„ Няма какво да приказвам, арестуваха някакъв си, какво да кажа повече “. Така чичото на килъра от „ Соло “ Илиян Тодоров разяснява пред Lupa.bg задържането на двойния убиец в Узбекистан.
Той сподели още, че доста хора му звънели по телефона, като считали, че се свързват с бащата на Илиян. Татко на килъра е Венцислав Тодоров е някогашен общински консултант и политик от Българска социалистическа партия.
В интервала от 12 години, в които наказаният палач се криеше от родното правораздаване, всички родственици го отсвирили. С него говорила единствено майка му, като употребила телефон със СИМ карта записана на друго име.
Двойното ликвидиране пред дискотека „ Соло “, което се намира на метри от правосъдната палата, бе осъществено на 18 април 2009 година Тогава след скандал с нож бяха наръгани Васил Александров и хокеиста Кирил Въжаров, които починаха. Техен другар също бе атакуван, само че оцеля.
По казусът бе арестуван Илиян Тодоров от Перник. Окончателната присъда на Тодоров бе доказана от Върховен касационен съд в края на 2013 година
Той обаче избяга от България, с цел да не излежи доживотната си присъда за гибелта на 21-годишния Кирил Въжаров, вратар на националния тим по хокей на лед и 24-годишния Васил Александров.
В следствие той беше разгласил клипове в интернет, с които отхвърляше да е забъркан в двойното ликвидиране. Така и обаче не бе открит тъкмо къде се укрива. Той бе разгласен за търсене от Интерпол с алена бюлетина.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР