Няма как в защитена зона на министър-председателя - резиденцията му,

...
Няма как в защитена зона на министър-председателя - резиденцията му,
Коментари Харесай

Осман Октай: Няма как в резиденцията на премиера да влязат хора без санкция на службите

Няма по какъв начин в предпазена зона на министър-председателя - резиденцията му, спалнята му - да влязат хора без глоба на службите в България.
Това съобщи в ефира на предаването политическият анализатор Осман Октай. Той разяснява идните и върна времето обратно, с цел да опише малко познати сюжети от кухнята на политическото статукво у нас. 
" Когато дразнителят в общественото пространство Ахмед Доган трябваше да бъде непокътнат като политическа формула за приложимост, само че трябваше да изчезне и да се появи Местан и по-късно Карадайъ, Доган трябваше да бъде изтеглен от общественото пространство. По време на националната конференция на Движение за права и свободи, пред всички медии, най-охраняваният човек в страната, където гъмжи от хора на НСО, внезапно Октай Енимехмедов с газов револвер излиза на сцената и унижава Доган пред всички камери. След това Доган изчезна от общественото пространство ", напомни Осман Октай.
Политическият анализатор счита, че е подобен сюжетът с политическата фигура на премиера Бойко Борисов във връзка с свадите със фотосите и записите. " Това значи, че по време на мероприятието на Доган службите са имали надзор върху събитията и са отдръпнали охранителите, с цел да могат да се случат тези събития. Нашите служби вземат участие в политически събития в страната през последните 30 години ", уверен е Осман Октай. На въпрос дали вижда близки сюжетни линии на случилото се с почетния ръководител на Движение за права и свободи в предишното и свадите към фотосите на премиера Борисов, Осман Октай съобщи, че в центъра на тези два образеца стоят службите. " Нещо повече, с тях с свързва и убийството на Ахмед Емин на стълбището в сараите. " Това, че някой бил влизал с кюлчета злато и с торби с евро, като по-късно ги е изнасял - това е пунта-мара ", уточни Осман Октай.
" В Бългаия безусловно нищо не се е трансформирало от онази кръгла маса преди 30 години, моделирала по този начин наречения преход у нас. Ние може да имаме искания, че сме натовска страна, че сме член на Европейския съюз, само че по един и същи модел се ръководи към този момент 30 години нашата страна. Моделът е еднакъв, единствено изпълнителите се трансформират ", безапелационен бе политическият анализатор. 
Осман Октай вижда 

Целия диалог гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР