Няма как да отречем – Папи Ханс определено има вкус

...
Няма как да отречем – Папи Ханс определено има вкус
Коментари Харесай

Ето мацката, по която Папи Ханс полудя: Сара Драгулева остана на заден план


Няма по какъв начин да отречем – Папи Ханс несъмнено има усет за дами. Дара беше съвършената жена за него, само че за жал нещата сред тях не се получиха. Преди повече от година изпълнителят  показа на фона на нова ария за новата си половинка актрисата Сара Драгулева, написа каналът Vbox7.
                             

Константин Трендафилов, както е същинското име на Папи Ханс, постоянно избира най-красивите дами за своите клипове. В паметната си ария „ Мойто дупе “, която стана обект на доста разногласия поради разголеното наличие, са подбрани дами с в действителност страхотни задни елементи. Е, една се откроява на фона на всички други и явно се е откроила и в очите на изпълнителя, тъй като я е избрал и за идващия си шлагер „ Добро дете “. 
                             

Валерия Дакова е дамата, която несъмнено няма по какъв начин да бъде незабелязана и поради естествената си хубост, и поради сексапилния си външен тип, и поради татуираното си тяло. Сара Драгулева би трябвало да внимава доста, тъй като нищо чудно да ѝ завлечен мъжа под носа. Папи и Валерия наподобяват много, много близки във видеото – има игра сигурно.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР