Няма жълт картон. Жълтият картон е за всички със сметките

...
Няма жълт картон. Жълтият картон е за всички със сметките
Коментари Харесай

Президентът не ми е показал жълт картон заради Булгаргаз, убеден е премиерът

Няма " жълт " картон. " Жълтият " картон е за всички със сметките на края на месеца. Не мога да го приема. Ние сме пристигнали по тази причина, с цел да вършим смяна. Когато има разделяне на управляващите, е обикновено да се насочат предизвестия от едната към другата, а президентът даде общо предизвестие и това е добре пристигнало. В случая с " Булгаргаз " няма неточност, бих повторил дейностите си по същия метод. Така министър председателят Кирил Петков разяснява размахания пръст по-рано през седмицата от Румен Радев във връзка промяната на борда на " Булгаргаз " пред Българска национална телевизия.

Петков очаквал новият регулатор в лицето на КЕВР да е по-прецизен и по-независим. " Да взима решенията си на база на същински одити ", упорства Петков. И съобщи, че претендентът на Политическа партия за началник на КЕВР Станислав Тодоров бил с съвършена известност и необикновено почтен. " Той ни отхвърли първата покана ", разкри Петков. " Поздравявам хора като него, които си загърбват персоналния живот, с цел да влязат в тежки борби ", добави той. " Най-много бих се зарадвал, в случай че идващият КЕВР ни откаже наше предложение, тъй като не е било положително ", съобщи още министър председателят.

По думите му мораториумът върху цените на тока ще рухване " оптимално бързо ", само че не се ангажира с съответен период.

По мотив задаващата се газова рецесия, той успокои, че въпреки всичко Русия имала огромна взаимозависимост от паричните потоци за продажбата на газа си.

И отбрани думите на вицето си Асен Василев против работодателите, като изясни: " Не може България да има 50% от продуктивността на труда на Европейски Съюз, а заплащането да е на 27%. Това значи, че нещо не се случва в финансовите вложения вярно или те не се образуват вярно ".
ТЕМА преди 10 часа 3016 преди 11 часа 5087 преди 1 ден 1328
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР