Няма драстично прекрояване на Изборния кодекс. С предложението за хартиената

...
Няма драстично прекрояване на Изборния кодекс. С предложението за хартиената
Коментари Харесай

Проданов, БСП: След истерията на ПП и ДБ се замислям все повече, че машинният вот е манипулиран

Няма фрапантно прекрояване на Изборния кодекс. С предлагането за хартиената бюлетина Българска социалистическа партия просто дава право на избор. Това съобщи преди съвещанието на Народно събрание Христо Проданов от ПГ на левицата.

" Българска социалистическа партия има едно само предложение - да се даде опция на хората, които се тормозят и опасяват да гласоподават с машина, да имат опция да го създадат на хартия, което не анулира гласуването с машини. Всеки, който го прави, може да продължи. Не предлагаме нищо по-различно от това, което предложихме в предишното Народно събрание. Ние просто даваме право на избор ", сподели Проданов.

" Аз съм от хората, които не имат вяра, че флашките и машините са манипулирани, само че тази нервност, която виждам в лицето на Политическа партия и Демократична България от ден на ден стартирам да се колебая, че тези които споделят, че машинният избор е манипулиран - стартирам да се възнамерявам и аз в тази посока ", добави обаче той.

Проданов е безапелационен, че не може да се приказва за " хартиена коалиция ". По думите му за коалиция може да се приказва за решението за оръжия за Украйна, за закупуването на самолети, само че не и за Изборния кодекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР